Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hoe kan ik jou helpen?

Alweer 8 maanden geleden dat ik startte met mijn praktijk. Tijd om daar even bij stil te staan en nog belangrijker...jou om feedback vragen. Want ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen.

Ik ben zelf geboren als “ongelukje/moetje”. Hoe word je een “moetje”? Als je moeder per ongeluk in verwachting raakt en verplicht wordt om te trouwen met de vader. 

Zo ging dat in die tijd…

Ik ben in de periode dat ik opgroeide niet zo fijn behandeld en ik kreeg de schuld van alle problemen die er waren, zoals geldproblemen en familieproblemen. Ik heb mij, toen ik thuis woonde, daardoor behoorlijk eenzaam gevoeld en ik voelde mij niet goed genoeg. Ik kreeg het idee dat er alleen van mij gehouden werd als ik heel lief was en braaf alles deed wat mijn ouders mij vroegen. Dit minderwaardigheidsgevoel heb ik jarenlang met mij meegedragen (ook toen ik allang het huis uit was).

Maar na 48 jaar was ik het helemaal zat om mij zo te voelen en heb toen besloten om hulp te zoeken. Dat heeft mij fantastisch goed geholpen en ik sta daardoor nu (eindelijk) positief in het leven, heb een positief zelfbeeld en voel mij opeens wel de moeite waard.

Hoe ik dat bereikt heb? Door middel van coaching gesprekken, oefeningen en natuurlijk door de handvatten, die de coach mij gaf, aan te pakken. En ik deed niet 1x per week de oefeningen, maar ging elke dag met mijzelf aan de slag om resultaten te behalen.

In april 2019 voelde ik mij zo goed, dat ik besloot dat ik anderen wil helpen om dit ook te bereiken. Daarom startte ik mijn eigen coachingspraktijk. Met mijn coaching help ik anderen om positief naar zichzelf te kijken en hen te laten voelen dat zij de moeite waard zijn en meer dan welkom zijn in deze wereld.

En nu ben ik op een punt gekomen dat ik mijn praktijk verder wil ontwikkelen en daarvoor heb ik hulp nodig. Ik zou nl. graag willen weten hoe ik jou beter kan helpen en heb daarom een paar vragen:

  • Wat is je grootste frustratie in je leven?
  • Wat is je verlangen?
  • Wat heb je nodig?
  • Op welke manier wil je geholpen worden (bijvoorbeeld 1:1 coaching, oefeningen voor thuis, een werkboek om je voortgang in bij te houden, etc.)? 

Ik ben reuze benieuwd naar de antwoorden, alle feedback is welkom want hiermee kan ik mijn dienstverlening nog beter laten aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen. Dus aarzel niet om te reageren, dat mag als reactie op Facebook. Doe je dit liever privé? Stuur dan een persoonlijk berichtje via e-mail of WhatsApp.