Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Keuzes maken

Weet je alles is een keuze. En ik heb de keuze gemaakt voor verandering. En sinds ik dat gedaan heb is er heel veel veranderd en dat is zo fijn.

Ik neem je even mee naar waar ik stond. Ik ben geboren na een ongewenste zwangerschap, was daardoor niet welkom en werd ook als zodanig behandeld door mijn ouders.
Hierdoor dacht ik altijd: “Ik ben het niet waard, er mag niet van mij gehouden worden”. Ik keek en dacht ook heel erg negatief over mijzelf zoals: “ik ben niet mooi, ik ben te dik, ik ben niet aantrekkelijk, ik ben niet slim, ik ben niet goed genoeg”. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Herken je dit?
Op een dag was ik er helemaal klaar mee om negatief over mijzelf te zijn en heb de hulp van een coach ingeschakeld. Ik heb echt met beide handen alle tips, handvatten en oefeningen aangepakt. Ik ben ermee aan de slag gegaan want het gaat niet vanzelf natuurlijk. Als je iets anders wil moet je er ook wat voor doen. En echt…het is zo’n geweldige verandering! Het heeft mij op alle gebieden veranderd. Maar de grootste les is: Is dat ik van mijzelf hou en mijzelf op de 1e plek zet. En die energieshift over hoe ik denk, kijk en praat over mijzelf straalt door mijn hele lijf en is duidelijk merkbaar voor mijn omgeving.

Met één verandering creëer je een groot domino-effect dat in alles doorwerkt, echt geweldig!

Ik heb nu meer zelfvertrouwen, maar heb ook angsten en probeer die zoveel mogelijk aan te kijken en ermee aan de slag te gaan. Ik heb door mijn eigen verandering meer positieve mensen om mij heen en de relatie met mijn man is positief veranderd. Oké, hij begrijpt niet alles wat ik doe of waar ik mee bezig bent, maar hij steunt mij.

Ik ben gestopt met werken voor een werkgever omdat ik het werk niet meer leuk vond en het mij heel veel tijd, energie en ook bijna mijn gezondheid kostte. Ik heb voor mijzelf gekozen en besloten om mijn praktijk op te zetten en verder uit te bouwen. Nu blaak ik van de energie, voel mij geweldig en heb het gevoel dat ik heel de wereld aan kan. Ik heb weer energie om verder te gaan met mijn beroepsopleiding en om leuke dingen te doen. Ik sta open voor vertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en de lessen die ik heb mogen ontvangen van Kelly Smit, mijn inspirator op business gebied.

Ik ga steeds meer uit mijn comfortzone en dat is eng maar ook geweldig Ik ben blij dat ik mijn keuze heb gemaakt voor verandering en dat is heerlijk!

Wil jij dat ook?

Lekker uit het negatieve denk- en voelpatroon stappen en overgaan naar het positieve denk- en voelpatroon? Vanuit het donker naar het licht, zodat jij ook kan gaan stralen? Neem dan contact met mij op en volg mij op Facebook.