Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Power to Achieve

In het weekend van 24 t/m 26 mei 2019 was er de eerste editie van de Power to Achieve in Amsterdam van Andy Harrington. Voor mij was het ook de eerste keer dat ik naar een dergelijk event bent gegaan samen met mijn vriendin en tevens mijn coach.

3 dagen alles in het Engels horen door een van de grootste leermeesters op het gebied van coachen, inspireren, spreken. En het was echt geweldig.

 

Ik heb daar zo veel geleerd, zoals:

Waar geloof je in? Leef jij het leven dat je zelf wilt of dat wat je opgelegd is? En geloof je in jezelf? Het is heel bijzonder om hier goed over na te denken en erachter te komen hoe je dit zelf nu eigenlijk doet. Leef ik mijn leven of leef ik het leven dat van mij verwacht wordt? 

Daarnaast is het belangrijk om ook stil te staan bij je angsten. Onderga deze en stap uit je comfortzone. Zo heerlijk om dat eens te doen! Vraag aan jezelf ben je een goede coach voor jezelf? Wil je zelf tijd met jezelf doornemen? Waar zitten de pijnpunten? Wat ontken je? Laat je verleden los. Zonder pijn, tegenslagen en storm in je leven heb je geen win situatie. Je leert om jezelf te zijn, je donkere kant niet te laten overheersen, echt heel mooi! 

 

Bijzondere oefeningen

Door te focussen kon ik een plank van zeker 1 cm dik met de vlakke hand doormidden slaan. Echt geweldig en degene die mijn plank tijdens deze oefening vasthield was Andy zelf! Geweldig en in 1 x gelukt. Yes! 

Een andere oefening was vertrouwen op jezelf en vertrouwen op een onbekende met wie je samenwerkt om een doel te bewerkstelligen. We kregen beide een dikke betonstaaldraad tegen de keel gedrukt en na het teken moesten we beide naar voren buigen met deze betonstaaldraad! Het komt dus aan op teamwork en vertrouwen en als je doet goed doet, gaat de oefening ook goed. Echt een geweldige ervaring! 

 

En dan de transformatie!

Doordat de juiste vragen gesteld worden en je echt naar je gevoel te luistert, laat je heel veel los. Mits je jezelf hiervoor openstelt natuurlijk! Wat een ervaring is dat en wat mooi om te voelen en te zien wat voor energie er in de zaal is en wat er met jezelf gebeurd. 

Dit is dan een hele korte samenvatting van wat er onder andere is gebeurd. Er is zoveel meer gebeurt. Te veel om het allemaal op te noemen. Ik vond het een hele mooie ervaring en echt een cadeau om dit mee te mogen maken. Ik heb er veel geleerd, mooie mensen ontmoet. Echt geweldig!

Wil je meer lezen over deze fantastische spreker, bekijk dan eens de website van Andy Harrington.