Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Werken aan je bedrijf

Er komt heel wat bij kijken om aan je bedrijf te werken. Dit is wat mij bezig houdt en wat niet altijd even makkelijk gaat.

 

Ik wil heel graag werken aan het uitwerken van mijn productenpallet. En ik ben parttime ondernemer. Ik werk dus ook bij een werkgever. En in de vakantietijd mag ik extra werken voor mijn werkgever. Dat is niet erg maar het kost (soms) veel tijd en energie, die ik dan niet heb om aan mijn bedrijf te werken. Dat is mijn keuze. Maar ik weet zeker dat ik hierin niet alleen sta.

 

Voor mijn eigen bedrijf mag je over veel dingen nadenken en regelen.

Je mag o.a. denken aan: 

  • Wie is je doelgroep?
  • Wat is jouw ideale klant?
  • Waarmee kan je je ideale klant mee helpen?
  • Welke product/dienst wil je maken/ontwikkelen? Dat is echt een dingetje om dat goed uit te werken. 

 

Afgelopen woensdag 24 juli werd na 75 jaar het hitterecord verbroken met temperaturen van boven de 40 graden en donderdag 25 juli werd het record nogmaals verbroken. Gelukkig mocht ik, met mijn inspanningsastma, met deze hitte werken. Je kon mij donderdagmiddag uitwringen. Ik was helemaal leeg. Geen energie en amper lucht. Ik kon echt niet werken aan mijn bedrijf.

De kunst is ook om dat te accepteren en te luisteren naar je lichaam die om rust en herstel vraagt. Ondanks dat heb ik altijd mijn doel in zicht gehouden. De focus en de energie mocht dan wat lager zijn. Daarvan weet ik dat dat weer terugkomt. Mijn doel in zicht houden is belangrijk.

Mijn focus is nu langzaam weer terug. Ik ga verder met het uitzoeken van wat wil ik in mijn productenpallet en hoe ik aan mijn zichtbaarheid kan werken.

Mijn grootste uitzicht is mijn doel waarmee ik anderen kan helpen: Mensen die geboren zijn als moetje/ ongelukje en zich niet welkom op deze wereld voelen. Ik wil ze helpen met hun eigenwaarde, helpen bij hun zelfvertrouwen, helpen dat zij zich welkom voelen.

Helpen dat zij kiezen voor zichzelf en waanzinnig gaan stralen!

Download mijn gratis E book om hier meer over te lezen.