Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Wat vinden klanten van Mental Coach Monique:

"Ik gun iedereen een coachingstraject bij Monique"

 

Madeline over Mental Coach Monique:

De coachingssessies die ik bij Monique heb zijn erg prettig. Monique creëert een veilige, open, sfeer waarin niet geoordeeld wordt.

Ze stelt de juiste vragen, ze laat je zelf nadenken over bepaalde zaken. Ze luistert goed en weet je terug te brengen naar de kern. Ze leert me om van mezelf te houden. Monique heeft mij inzichten gegeven om te luisteren naar mezelf.

-Madeline -

"Een liefdevol geschreven E-book"

 

Anita over Mental Coach Monique:

Wat een mooi e-book heb je gemaakt! Complimenten hoor. Het is zo liefdevol geschreven: past echt bij jou! En je mag terecht heel trots zijn op jezelf. Ik vind het een waardevol e-book en je biedt heel veel handvatten waar anderen iets mee kunnen.

Ik ben zelf geen “moetje” maar de probleemgebieden die je noemt (de stappen) zijn herkenbaar voor een hele grote groep mensen. Ik hoop dat je veel klanten krijgt. Verder ziet het er echt prachtig uit, goed doordacht, mooie aansprekende afbeeldingen erbij gezocht. Stijl van de tekst heel goed. 

Voor mij ben je 100% “geslaagd”!

- Anita -

"De wereld zal zeker een stukje mooier worden wanneer alle grijze muizen hun veerkracht gebruiken en de kleurrijke verenpracht tonen waarmee ze geboren zijn."

 

Dunja over Mental Coach Monique:

Monique ik ken je nu al een een paar maanden en heb net met groeiende verbazing je levensverhaal gelezen. Je bent zeker geen grijze muis meer, maar een zelfbewuste, vrolijke meid. Chapeau voor al het werk aan je zelf. Je 10 stappen zijn helder en duidelijk en voor alle grijze muizen die nog rondlopen een aanrader!

De wereld zal zeker een stukje mooier worden wanneer alle grijze muizen hun veerkracht gebruiken en de kleurrijke verenpracht tonen waarmee ze geboren zijn. 

- Dunja - 

"Jouw e-book raakt!"

 

Roderik over Mental Coach Monique:

Eindelijk heb ik rust gevonden om jouw e-book te lezen. Het is precies zoals ik jou heb leren kennen, persoonlijk, eerlijk en het raakt!

Het is meer...

Helder, transparant, en ik HOU van plaatjes (beeldend vertellen). TOP!

Dank je wel!

- Roderik - 

"Het ademhalingsprogramma is een aanrader!"

 

Karin over het ademhalingsprogramma van Mental Coach Monique:

Ik ben nu een paar weken aan de slag met Moniques ademhalingsprogramma. De oefeningen zijn helder en niet te lang beschreven. Monique geeft duidelijk aan, waar elke oefening goed voor is, zodat je er heel gericht mee aan de gang kan.

Zeker een aanrader!

- Karin - 

"Een blijvend resultaat is al snel merkbaar!"

 

Francis over de coachingssessies bij Mental Coach Monique

Monique luistert en laat je ongeacht het onderwerp vertellen wat er speelt. Als het verhaal vastloopt weet ze het weer op het juiste spoor te krijgen door de vragen die ze stelt en loopt het soepel verder. Zoals bij een goede coach krijg je de ruimte die je nodig hebt en het moment van stoppen was steeds goed getimed toen ik het onderwerp goed afgerond had en ik het los kon laten.

Na drie sessies 2 uur PMA merk ik al dat ik mensen beter echt aan kan kijken, meer voor mezelf kan opkomen in het openbaar en dat ik positiever naar mezelf kijk. En dit is voor mij een blijvend resultaat. Ik was er ook aan toe om dit te doen en Monique was voor mij de juiste persoon! 

- Francis -