Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Wat vinden klanten van Mental Coach Monique:

"Ik gun iedereen een coachingstraject bij Monique"

 

Madeline over Mental Coach Monique:

De coachingssessies die ik bij Monique heb zijn erg prettig. Monique creëert een veilige, open, sfeer waarin niet geoordeeld wordt.

Ze stelt de juiste vragen, ze laat je zelf nadenken over bepaalde zaken. Ze luistert goed en weet je terug te brengen naar de kern. Ze leert me om van mezelf te houden. Monique heeft mij inzichten gegeven om te luisteren naar mezelf.

-Madeline -

"Een liefdevol geschreven E-book"

 

Anita over Mental Coach Monique:

Wat een mooi e-book heb je gemaakt! Complimenten hoor. Het is zo liefdevol geschreven: past echt bij jou! En je mag terecht heel trots zijn op jezelf. Ik vind het een waardevol e-book en je biedt heel veel handvatten waar anderen iets mee kunnen.

Ik ben zelf geen “moetje” maar de probleemgebieden die je noemt (de stappen) zijn herkenbaar voor een hele grote groep mensen. Ik hoop dat je veel klanten krijgt. Verder ziet het er echt prachtig uit, goed doordacht, mooie aansprekende afbeeldingen erbij gezocht. Stijl van de tekst heel goed. 

Voor mij ben je 100% “geslaagd”!

- Anita -

"De wereld zal zeker een stukje mooier worden wanneer alle grijze muizen hun veerkracht gebruiken en de kleurrijke verenpracht tonen waarmee ze geboren zijn."

 

Dunja over Mental Coach Monique:

Monique ik ken je nu al een een paar maanden en heb net met groeiende verbazing je levensverhaal gelezen. Je bent zeker geen grijze muis meer, maar een zelfbewuste, vrolijke meid. Chapeau voor al het werk aan je zelf. Je 10 stappen zijn helder en duidelijk en voor alle grijze muizen die nog rondlopen een aanrader!

De wereld zal zeker een stukje mooier worden wanneer alle grijze muizen hun veerkracht gebruiken en de kleurrijke verenpracht tonen waarmee ze geboren zijn. 

- Dunja - 

"Jouw e-book raakt!"

 

Roderik over Mental Coach Monique:

Eindelijk heb ik rust gevonden om jouw e-book te lezen. Het is precies zoals ik jou heb leren kennen, persoonlijk, eerlijk en het raakt!

Het is meer...

Helder, transparant, en ik HOU van plaatjes (beeldend vertellen). TOP!

Dank je wel!

- Roderik - 

"Het ademhalingsprogramma is een aanrader!"

 

Karin over het ademhalingsprogramma van Mental Coach Monique:

Ik ben nu een paar weken aan de slag met Moniques ademhalingsprogramma. De oefeningen zijn helder en niet te lang beschreven. Monique geeft duidelijk aan, waar elke oefening goed voor is, zodat je er heel gericht mee aan de gang kan.

Zeker een aanrader!

- Karin - 

"Een blijvend resultaat is al snel merkbaar!"

 

Francis over de coachingssessies bij Mental Coach Monique

Monique luistert en laat je ongeacht het onderwerp vertellen wat er speelt. Als het verhaal vastloopt weet ze het weer op het juiste spoor te krijgen door de vragen die ze stelt en loopt het soepel verder. Zoals bij een goede coach krijg je de ruimte die je nodig hebt en het moment van stoppen was steeds goed getimed toen ik het onderwerp goed afgerond had en ik het los kon laten.

Na drie sessies 2 uur PMA merk ik al dat ik mensen beter echt aan kan kijken, meer voor mezelf kan opkomen in het openbaar en dat ik positiever naar mezelf kijk. En dit is voor mij een blijvend resultaat. Ik was er ook aan toe om dit te doen en Monique was voor mij de juiste persoon! 

- Francis -

"Monique heeft mij enorm geholpen met mijn ademhaling en visualisaties"

 

Claudia over het ademhalingsprogramma van Mental Coach Monique

Monique heeft mij enorm geholpen met mijn ademhaling en visualisaties. Na een sessie met haar voelde ik me als herboren met een frisse dosis energie en rust in mijn lichaam en hoofd. Ook een prachtig krachtdier met een schitterende boodschap kwam door en die werd bevestigd door de schitterende zwarte raaf die me helpt om m'n angsten los te laten en meer te op mezelf te vertrouwen.

Lieve Monique, bedankt voor deze bijzondere middag

- Claudia -

"Echt een aanrader!"

 

Yvonne over het ademhalingsprogramma van Mental Coach Monique

"Wat een rust en vertrouwen straalt Monique uit. Vandaag een fijne ademhalingssessie mogen ervaren en daarna kreeg ik nog een mooie boodschap van een krachtdier. Helemaal passend en to the point. Echt een aanrader!"

- Yvonne -

"Liefdevolle boodschap van krachtdier"

 

Lucie over het ademhalingsprogramma van Mental Coach Monique

"Monique geeft erg prettige ademhalingsoefeningen en visualisaties die mijn vibratie weer omhoog haalde. De boodschap van het krachtdier was liefdevol en richtinggevend.

Dankjewel Monique!

- Lucie -

"Een kracht gevende sessie voor mijn innerlijke proces"

 

Wendy over het ademhalingsprogramma van Mental Coach Monique:

Een sessie mogen ervaren, waarvan ik niet wist wat ik kon verwachten, maar geheel voor openstond. Je kalme open, natuurlijke, relaxte aard zorgde voor een mooie en spontane flow en afstemming. Zonder elkaar te kennen toch bekend....De oefeningen als heel prettig en verrassend ervaren, dubbel effectief met aansluitend 'n goede visualisatie en tastbaar krachtdier mogen ontvangen.

Duidelijk, herkenbaar en krachtgevend voor nu in mijn eigen innerlijke proces...echt een aanrader om deze ervaring op te doen. Hele mooie combinatie om te doen.

- Wendy -

"Een mooie ervaring"

 

Nicolette over Mental Coach Monique:

Vanochtend een sessie mogen ervaren, kreeg ademhalings oefeningen, die waren heel prettig en een mooie visualisatie, er kwam een krachtdier te voorschijn en de boodschap klopte helemaal bij mij, kortom een mooie ervaring!

Monique vindt ik een lieve rustige persoonlijkheid, waarbij je je snel op je gemak voelt.

- Nicolette -

"Ik ben op de goede weg"

 

Christa over Mental Coach Monique:

Vanmiddag heb ik een fijne begeleiding op de ademhaling van Monique gehad. Zij gaf bevestiging op mijn invoelen van de huidige situatie, het voelen van mijn lichaam en het was duidelijk: ik zag de verbinding van licht achter mijn ogen ontstaan, hoe meer ik in de ontspanning kwam en de rust van de ademhaling toeliet.

De boodschap van het krachtdier was duidelijk en heel herkenbaar voor mij. Ik ben op de goede weg!

Dank je, lieve Monique, ik vind het prachtig en krachtig in wat je voor jezelf neerzet.

- Christa -

"Ik was een van de gelukkigen die een boodschap van een krachtdier mocht ontvangen"

 

Rita over Mental Coach Monique:

Via een leuke video call hebben wij contact gehad, en na even gekletst te hebben vroeg ze mij om mijn ogen te sluiten om te mediteren. Dat was een uitdaging omdat Monique samen met haar parkiet werkt en deze zich regelmatig liet horen. Uiteindelijk lukte het mij om diep weg te zakken in de meditatie en op afstand heeft ze toen gevoeld van welk krachtdier ik een boodschap mocht ontvangen.

Ik had van alles verwacht maar niet dat mijn tijdelijke krachtdier een muis zou zijn. Maar toch sloeg de boodschap van de muis de spijker op z'n kop. De muis vertelde namelijk dat ik mij meer mag laten zien, en meer mag doen wat ik leuk vind, dat ik meer vertrouwen in mijzelf mag hebben. En ja daar heeft het muisje wel een punt! Ik mag laten zien waar mijn passie ligt, mag meer naar buitentreden meer laten zien waar ik voor sta in mijn praktijk.

Al met al was het leuk om dit te ervaren en door de boodschap weet ik waar ik mee aan de slag mag.

Nogmaals bedankt Monique voor de mooie boodschap.

- Rita -

"Ik mocht een heerlijke healing op afstand van Monique ontvangen"

 

Carina over Mental Coach Monique:

Ik mocht een heerlijke healing op afstand van Monique ontvangen. Ik ervaarde vooral moeheid, maar op een prettige manier. De kleuren groen, oranje en ietsjes geel kwamen voorbij. Ik voel me nu na de healing een stuk lichter, rustiger en mijn buikklachten die ik al een aantal dagen ervaar zijn beduidend verder naar de achtergrond!

De moeheid is voor mij een teken dat ik (even) mag afremmen en gaan hangen in de energie van rust. Echt vakantie vieren. Bedankt voor deze heerlijke healing! Ik heb genoten van een heerlijk moment voor mezelf!

 

- Carina -

"Monique is een hele lieve vrouw, rustig en duidelijk en ik voel dat ze de mensen om haar heen ook het beste gunt"

 

Anoniem over Mental Coach Monique:

Ik heb een inzichtsessie van Monique mogen ontvangen. Ik had eigenlijk geen idee wat ik hierbij kon verwachten, maar Monique heeft alles vooraf duidelijk uitgelegd. Tijdens het gesprek heb ik direct handvatten gekregen en een affirmatie die ik nu dagelijks kan gebruiken.

Monique is een hele lieve vrouw, rustig en duidelijk en ik voel dat ze de mensen om haar heen ook het beste gunt. Dankjewel Monique, voor ons gesprek, jouw warmte, de inzichten en jouw openheid!

- Anoniem -

"Wat een mooie boodschappen krijgen wij van onze dieren via Monique"

 

Anja over Mental Coach Monique:

Monique heeft op onze kippen en onze hond afgestemd en wat een mooi boodschappen hebben ze allemaal. Bij onze kippen weet ze feilloos te beschrijven wie en hoe ze zijn. Ze zijn alle drie heel verschillend en dat haalt ze heel mooi naar voren.

Ik was blij om te horen dat ze het fijn bij ons hebben. Ze hadden ook een mooi boodschap voor mij. Bij onze hond was het een mooie bevestiging van wat ik al vermoede en wat hij mij zei. Dat zijn lichaam niet meer helemaal soepel is en hij hier last van heeft. Fijn om hier rekening mee te houden. 

Dank je wel lieve Monique!
 

- Anja -

"Ik heb van Monique een hele fijne boodschap van mijn hondje Bobi ontvangen. Ik ben hier erg blij mee!"

 

Gemma over Mental Coach Monique:

Ik heb van Monique een hele fijne boodschap van mijn hondje Bobi ontvangen en ben daar erg blij mee. Verder heb ik mooie handvatten van haar gekregen om mijn belemmerende overtuigingen uit het verleden aan te pakken.

Monique is een lieve, rustige vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt en die je graag verder op weg helpt.

Dank je wel Monique!

 

- Gemma -