Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Healing

Wat is healing?

Healing is zo oud als de mensheid. Korte uitleg: healing is een overdracht van Universele lichtenergie naar een ontvanger. De healer kanaliseert deze lichtfrequentie naar de ontvanger, waardoor healing kan ontstaan.
 
Alles is energie. Bij verstoringen of blokkades van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten (dit kan soms worden gediagnostiseerd als een ziekte). Healing kan onbalans weer in balans brengen.

Wat is afstandshealing en wordt dit gegeven?

Energie kent geen afstand, door jouw aandacht naar iemand uit te zenden ontstaat er onmiddellijk een overdracht van energie. Voor afstandshealing maak je ook contact met je healing gidsen en vraag je healing voor diegene die hier behoefte aan heeft. 

Wat kan jij als ontvanger voelen?

Het is de bedoeling dat je ongestoord ontspannen ergens kan liggen of zitten. Als de healer aan de slag gaat kan jij wat voelen in je lichaam. Dat kunnen o.a. tintelingen zijn, warmte, kou, emoties, etc. Je kan ook wat zien, kleuren, symbolen, afbeeldingen etc. Zorg dat je de energie zonder verwachtingen kan ontvangen. De healing zelf duurt ongeveer 15 minuten. Na afloop krijg je van mij door wat mijn gidsen gedaan hebben en welke boodschap zij voor jou hebben (alleen bij de privé sessie). Deze kun je ontvangen via Messenger Beeldbellen, via Messenger berichten of via WhatsApp.
 
Het kan gebeuren dat je op dat moment niet iets ervaart, laat je niet ontmoedigen, soms duurt het wat langer dat je iets ervaart. Soms wel tot een paar dagen.
 
Ik heb een paar mooie ervaringen voor je om te besluiten dat het ook echt iets voor jou is:

 • “Heerlijk ontspannend”
 • “Heerlijk die verfrissende energie door mijn lijf”
 • “Ik viel bijna in slaap, zo relaxt werd ik ervan”

 

Heb je interesse?
Vul dan het aanvraagformulier in je kunt binnen no time aan de slag!

 

Boek een healingsessie!

Een persoonlijke healing op opstand (1:1) kan gehouden worden via whatsapp, messenger, etc. Deze healing is een privé sessie met alleen de ontvanger en de healer.  

 • € 25,- p. persoon

Groepshealing

Wil je een healingsessie samen met je familie, vrienden, etc. ervaren? Dat kan! Boek dan een groepshealing. Dit kan op locatie, maar ook online. 

 • €15,- p. persoon.

Pretpakket:

Wil jij graag meer ervaren, ontdekken of voelen wat ik nog meer voor je kan doen? Boek dan het pretpakket, dit is een compleet programma dat bestaat uit:

 • 1 sessie met een uitgebreide persoonlijke boodschap van een krachtdier, of huisdier.
 • 1 afstandshealing sessie.
 • 1 kaartreading, kan ook via beeldbellen.

 • Normaal € 135,- nu voor de pretprijs van € 88,-

Praktische info:

 • Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.
 • Alle sessies zijn online af te nemen, dus onze onderlinge fysieke afstand is geen belemmering.
 • Vul het formulier in om het programma aan te vragen. Na verzenden ontvang je een betaalverzoekje via e-mail of WhatsApp om bovenstaand bedrag aan mij te kunnen voldoen. Nadat ik jouw betaling ontvangen heb, neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op om de aangevraagde sessies in te plannen. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer dan ook even de “ongewenste mail/spam box”. Kun je de mail ook daar niet vinden? Neem dan even contact met mij op.

 Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met mij op, ik vertel jou graag meer over de mogelijkheden.

multiple hp
fields hp
Healing aanvragen
make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht