Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Denk jij regelmatig "is dit het nou"?

Ik heb die gedachtes ook bijna dagelijks gehad. Totdat ik het zo zat was dat ik dacht, en nu wil ik het anders! Ik heb toen direct stappen ondernomen en een coach ingeschakeld. En er ging een andere wereld voor mij open! Een wereld die ik met jou wil delen.
 
Echt ik weet waar ik het over heb en ik kan jou uit eigen ervaring helpen.
 
Dit kun je doen: Kies voor jezelf en bepaal zelf je eigen richting!

Ik ben er voor iedereen die graag aan zichzelf wilt werken en aan de slag wilt gaan met de persoonlijke ontwikkeling. Mensen die open staan voor verandering en bereid zijn om daar energie in te steken. Met mental coaching krijg je de handvatten die jou helpen om jou leven een andere wending te geven. Dat je op deze website bent betekent dat je de eerste stap naar verandering al gezet hebt. 

Ik ben Monique van der Klugt en ben graag jouw coach!

kennis maken met Monique

Voor wie is mental coaching?

Mental coaching is voor iedereen die meer uit het leven wilt halen. Voor mensen die regelmatig denken, “is dit het nou”? Mijn antwoord daarop is: nee, er is veel meer mogelijk en ik wil jou helpen dat te ontdekken!

 • Voel jij je vaak moe en uitgeblust?
 • Zou jij vaker nee willen zeggen zonder je schuldig te voelen?
 • Vind je het moeilijk om grenzen aan te geven?
 • Denk je vaak is dit het nou? Is dit alles?

Kom dan actie en laat mij jou helpen!
Ik neem jou mee naar een nieuwe wereld. Een wereld waarbij je met kleine aanpassingen al een geweldig leuk leven kan hebben.
 
Wil je samen met mij op reis naar die nieuwe wereld?
Meld je dan aan voor mijn gratis inzichtsessie. Je ontvangt 2 tips waarmee je direct aan de slag kan. Ik kijk ernaar uit om jou te mogen helpen.

aanmelden gratis inzicht sessie

 • Herfst

  Herfst, de tijd om te oogsten wat je eerder dit jaar hebt uitgezet. lees meer

 • Hollen of stil staan?

  Ik heb een vraagje: hoe gaat het met je? Ik weet bijna zeker dat ik te horen krijg: "druk, druk, druk…" Herkenbaar? lees meer

 • Onderweg in Coronatijd

  Wij mensen zijn altijd onderweg. Weet jij waar je naar toe gaat of wilt? Tijdens een autorit op Koningsdag overpeinsde ik die gedachte... lees meer

 • Keuzes maken

  Weet je alles is een keuze. En ik heb de keuze gemaakt voor verandering. En sinds ik dat gedaan heb is er heel veel veranderd en dat is zo fijn. lees meer