Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Vraag het krachtdier programma aan

Programma van 1 tot 3 sessies met een ademhalingsoefening, een visualisatie en een boodschap van een krachtdier van dit moment.
Met welke krachtdier werk ik?

Ik werk met een boodschapper, hier een korte uitleg:
Een boodschapper: Dat zijn krachtdieren die tijdelijk komen. Zij komen om je een bepaalde specifieke boodschap te geven. Deze boodschap kan tijdelijk zijn bij een bepaalde situatie of gebeurtenis. De boodschap die dit krachtdier je brengt, helpt je bij deze situatie of gebeurtenis. Het helpt en ondersteunt je bij wat je nodig hebt in je ontwikkeling Het gaat dus om een kortdurende situatie of levensfase waar je in zit.

Sta open om deze boodschap van een krachtdier te herkennen!
Het kan je iets vertellen over hoe te handelen in een bepaalde situatie of levensfase waar je nu in zit. Boodschappers zijn krachtdieren die je regelmatig tegenkomt in je dagelijks leven.

 

Heb je interesse?
Vul dan het aanvraagformulier in je kunt binnen no time aan de slag!

 

*Jouw gegevens
Met het verzenden van dit formulier stem je ermee in dat wij jou gegevens verwerken en gebruiken om jouw vraag te beantwoorden en contact met jou op te nemen. Meer informatie over hoe wij persoonsgegevens gebruiken en beschermen kunt u nalezen in onze privacyverklaring.

Jouw krachtdier!

Wil jij ook je krachtdier herkennen? Bestel dan het krachtdier programma.

Je kunt deze sessies samen met mij afnemen op het moment dat jij wilt. Dat gaat online. De sessies duren ongeveer 30-45 minuten. 

Je kunt een losse sessie afnemen met één ademhalingsoefening, een visualisatie en een boodschap van een krachtdier van dit moment. Kosten: € 25,-

Of neem 3 sessies voor € 70,-

 

Volledig ademhalingsprogramma

Je kunt ook het volledige ademhalingsprogramma kopen met daarin 21 ademhalingsoefeningen voor elke situatie en die ontvang je in tekst en in audio én je krijgt een boodschap van een krachtdier.

Kosten: € 75,-

 

Praktische info:

  • Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.
  • Vul het formulier in om het programma aan te vragen. Na verzenden ontvang je een betaalverzoekje via e-mail of WhatsApp om bovenstaand bedrag aan mij te kunnen voldoen. Nadat ik jouw betaling ontvangen heb, krijg je een e-mail met daarin een link naar het volledige ademhalingsprogramma. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer dan ook even de “ongewenste mail/spam box”. Kun je de mail ook daar niet vinden? Neem dan even contact met mij op.

 Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met mij op, ik vertel jou graag meer over de mogelijkheden.

Krachtdier programma aanvragen

* = verplicht