Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Even voorstellen...

Mijn naam is Monique van Bodengraven - van der Klugt

Het is mijn missie om mensen uit het donker te halen en in het licht te zetten zodat zij weer gaan stralen!
Ik ben mental coach en gebruik mijn mediumschap om jou op een afgestemde persoonlijke manier te coachen. Op verschillende manieren werken wij samen aan jouw bewustwording zodat jij weer in jouw BewustZIJN kan gaan stralen! Dat doe ik door middel van coaching op jouw afgestemde behoefte en eventueel met behulp van een goede ademhaling, zodat je meer kunt dan je zelf denkt!
 
Wat meer over mijn eigen achtergrond
Ik ben geboren, zoals dat vroeger heette, als moetje, dus na een ongewenste zwangerschap. Ik was daarom niet gewenst en had eigenlijk niet geboren mogen worden. Zo werd ik, zeker door mijn moeder, behandeld. Ik had daardoor een negatief zelfbeeld, geen eigenwaarde en al helemaal geen zelfvertrouwen.

Op een dag was ik het zat om mij zo te voelen en ik kwam een coach tegen die mij hiermee kon helpen. Na een coaching traject heb ik nu een positief zelfbeeld, is mijn eigenwaarde positief en heb ik weer zelfvertrouwen. Wat heerlijk!
 
En toen kwam het moment dat ik op een dag samen met mijn papegaaien een douche nam (is een dagelijks ritueel bij ons thuis) en een stem tegen mij zei: "jij wordt Mental Coach, jij kunt met je eigen ervaring anderen helpen". Ik werd zo enthousiast door die spontane ingeving, dat het afronden van het douchen gewoon moeite koste!
 
Ik heb daarna direct mijn coach gebeld en gevraagd of zij mij hiermee kon helpen. Ik heb een Feel Good Training gevolgd en nu wil ik jou uit eigen ervaring helpen. Zodat ook jij een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen krijgt. Zodat ook jij stevig en stralend in je schoenen gaat staan!
 
Wat ik geleerd heb van mijn papegaaien, is hoe veerkrachtig zij zijn. Na elke tegenslag gaan zij gewoon weer opnieuw verder. Mooi om dat te zien en ervan te leren. Ik sta zelf nu ook veerkrachtiger in het leven. Hoe ik dat gedaan heb kun je lezen in mijn gratis E-Book. Je kunt je ook aanmelden voor een gratis inzichtsessie. Je kunt ook gelijk kiezen voor een coaching traject. Dat kan online en een op een in mijn praktijk.

Kom in actie:

Meld je aan voor gratis inzicht sessie  of boek direct een coaching sessie