Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Monique van BodengravenEven voorstellen...

Ik ben Monique van der Klugt.

Naast Mental Coach ben ik ook werkzaam in de Thuiszorg (ik doe de gehoortest en hielprik bij pasgeborenen thuis).

Ik ben geboren, zoals dat vroeger heette, als “moetje”. Ik was dus niet gewenst en had eigenlijk niet geboren mogen worden. Zo werd ik, zeker door mijn moeder, behandeld. Ik had daardoor een negatief zelfbeeld, geen eigenwaarde en al helemaal geen zelfvertrouwen.

Op een dag was ik het zat om mij zo te voelen en ik kwam een coach tegen die mij hiermee kon helpen. Na een coaching traject heb ik nu een positief zelfbeeld, is mijn eigenwaarde positief en heb ik weer zelfvertrouwen. Wat heerlijk!

Ik heb zelf papegaaien en onderdeel van hun verzorging is dagelijks met hen douchen. Tijdens een van deze douche sessies zei een stem tegen mij: jij wordt Mental Coach. Jij kunt met je eigen ervaring anderen helpen. Ik was zo blij, dat het afronden van het douchen mij moeite koste.

Ik heb daarna mijn coach gebeld en gevraagd of zij mij hiermee kon helpen. Na het volgen van een Feel Good Training wil ik jou uit eigen ervaring helpen. Dat jij ook een positief zelfbeeld hebt en zelfvertrouwen. Want met een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen, ga ook jij stevig en stralend in je schoenen staan.

Wat ik geleerd heb van vogels is hoe veerkrachtig zij zijn. Na elke tegenslag gaan zij gewoon weer opnieuw verder. Mooi om dat te zien en ervan te leren. Ik sta ook veerkrachtiger in het leven. Hoe ik dat gedaan heb kun je lezen in mijn gratis E-Book. Je kunt je ook aanmelden voor een gratis inzichtsessie. Je kunt ook gelijk kiezen voor een coaching traject. Dat kan via Skype en een op een in mijn praktijk.

Meld je aan voor gratis inzicht sessie